3 Sebab Utama Pilih Shaklee

KENAPA SHAKLEE?

Mungkin anda tertanya2 kenapa kami begitu mencintai vitamin Shaklee. Bukankah banyak vitamin lain yang lebih mudah didapati di farmasi, bukan? OK di sini saya nak kongsi beberapa fakta

1- Shaklee dibuat dari bahan2 semulajadi. kalau anda tgk pada labelnya ada banyak nama2 kimia yang kita tak faham, tp ia adalah plant-derived, atau diperbuat daripada tumbuhan. Malah alcohol, glycerin dalam Shaklee adalah plant based.

2- Shaklee menjalani Ujian Klinikal, yang mana TIDAK ADA RULES untuk produk nutraseutikal untuk dibuat ujian klinikal. Tetapi demi memastikan ia benar2 berkesan, Shaklee menjalankannya.

3- peer/idendent study & published journal. Dr Bruce Miller satu ketika pernah menghantar email kepada company2 lain yang juga mengeluarkan vitamin & minta terbitkan journal/study mereka... sayangnya.. TAKDE, kecuali Shaklee.

Jadi yakinilah dengan pilihan anda.

Credit: mommy lyna

Psst... Saya sendiri dulu pemakan vitamin farmasi yg mn ianya sintetik. Sejak beberapa tahun dahulu, tidak lagi kerana saya dah tau kebaikan dan keberkesanannya Shaklee. Iskh bila ingat balik dulu saya seriau sebab dah berikan tubuh saya bahan sintetik kimia yang bertentangan dengan tubuh badan sendiri. Nak cuba segera? Hubungi saya di 0162972050. Juga boleh emel atau whatsapp ye.

posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Add