Testimoni Vivix Shaklee: Wanita 62 Tahun kekal muda dan bertenaga di Genting Highlands?

Ha!  Teruja kan dengan Testimoni Vivix Shaklee ini?  Mana tidaknya, wanita umur 62 tahun kekal awet muda, malah cukup sihat dan bertenaga dengan Vivix Shaklee ini.  Malah, cucunya dan ramai.  Katanya, Vivix Shaklee ni benar-benar memberikan manfaat menyeluruh terhadap satu badan.  Bagaimana "all in one" nya Vivix Shaklee ini, begitu juga lah manfaat terhadap tubuh badan yang "all in one".  Siapa-siapa yang jenis malah nak makan banyak-banyak vitamin itu.  Inilah pilihna terbaik.  Vivix Shaklee.

Biar betul?  Masih mampu berhibur di Genting Highlands?  Iye.  Tidak ada yang dusta, inilah hakikatnya!!! Biar betu? Betul!!!.  Berhibur di Outdoor Theme Park lah... (bukan yang lain-lain tu ye?)  Katanya kerana khasiat Vivix Shaklee.  Haish, tak boleh jadi ni, takkan Puan Siti yang umur begini sahaja yang mahu kekal sehat dan cantik serta bertenaga.  Kita pun nak jugakkan?


Lihat ni:
Inilah Puan Siti, umur dah 62 tahun, cucu ada 13 orang!!!  Masih lagi aktif, boleh berlari, melompat, iskh.. pendek kata memang bertenaga lah, memang cergas!!!  Katanya kerana khasiat Vivix Shaklee.
Tak cukup itu sahaja, ada lagi aksi-aksinya yang lain tau!!! Katanya kerana khasiat Vivix Shaklee.
Buaian yang mengecutkan perut itupun dicubanya!!! Katanya kerana khasiat Vivix Shaklee.


Gembira betul pulak tu!!! Katanya kerana khasiat Vivix Shaklee.
Ramai yang ternyata mengagumi tenaga, fizikal dan semangat Puan Siti ini.  Seringkali beliau ditanya,

"Kulit kau ni Ti, tak macam umur kau!!!  Kau tengok kulit akak ha... ",
"Ko ni ada pakai-pakai (susuk ke ayat2 awet muda) ke Ti? (ada kah patut?)",
"Tumit kau tak ada sakit-sakit ke Ti?",
"Lutut kau tak ada sakit-sakit ke Ti?"  
Iskh macam-macam lagi soalan lah!!!

Jawapan beliau, biasanya "Syukur, Alhamdu Lillahi, dengan kehendak Tuhan kerana khasiat Vivix Shaklee".  "Saya amalkan cara hidup sihat, makan buah, sayur, kurma, kismis, makan rebus-rebus, goreng-goreng pun makan juga, hi3x...", "Ais?  Minum.. tak ada masalah..." "Lagi satu saya makan VIVIX Shaklee, anak saya yang belikan!!!  Iskh, saya tak bolehlah tak makan Vivix Shaklee ni"

Untuk pengetahuan semua, rambut putih Puan Siti mulai hitam dari akar rambutnya.  Tapi yang paling penting, bukan rambut hitam katanya, yang penting rasa sehat dan bertenaga juga jiwa muda!!!

Tapi pasti ada yang tertanya-tanya,  "Ye ke ni?"  Jujur itulah amalan pemakanan dan gaya hidup sehatnya.  Beliau juga tidak ambil ubat  preskripsi doktor, saya lebih suka ambil dari sumber semulajadi dan vitamin saya pun dari sumber semulajadi!"


Ha!!! Lihat ini pula, siap melompat-lompat lagi.  Dengan cuaca sejuk, boleh lagi nak lompat-lompat!!! Hi3... Saya tabik spring!!!

Seronok tengok kan?  Bukan semua orang lama boleh buat macam ini!!!  Dengan mood yang turut muda!!! 

Saya nak jadi macam Puan Siti, kalau orang jumpa dia, pasti ingat baru 50an atau awal 50 an atau lewat 40an.  Tapi bukanlah maksud saya, saya nak melawan arus takdir, tak mahu tua, nak muda sentiasa.  Apa yang saya nak kesihatan yang berkekalan selagi Allah berkehendakan.  Betul tak?  Hi3... Saya tahu ada yang tersenyum, ada yang terbeliak biji mata, ada juga yang kurang senang... malah ada yang kagum kan?  

Hi3.. Apapun saya tak marah, saya sekadar berkongsi kegembiraan anak-anak Puan Siti termasuklah saya.  Hi3... Saya gembira kerana mak saya sihat dan bertenaga.  Alhamdu Lillahi, penyakit yang biasa dihidapi oleh rakan-rakan seusianya tidak singgah kepadanya.
  
Apa yang penting?  Kerjasama!!! eh.. salah2, terbawa-bawa pula Wonderpets... ha!!! Lagi sekali, apa yang penting?  USAHA untuk mengekalkan kesihatan di tahap maksimum!!!

Psst!!!  Belum terlewat lagi walaupun anda telah mencecah 50an, malas nak ambil macam-macam vitamin baik kapsul, tablet dan lain-lain.   Dengan Shaklee Vivix - tak perlu dah, cuma ambil sesudu teh setiap hari.  (Rumusannya merangkumi semua!!!).  Rasa?  Sedap!!!, Masam-masam Manis (kata Puan Siti).
Apa lagi, boleh hubungi saya untuk harga istimewa!!!
Boleh call saya - 0162972050 atau 
pm via fb: Citra Sutera atau 
emel: suteracitra@gmail.com

3 comments:

OrangAkaun K said...

amboii
kemain cergas lagi diaa...

citra sutera said...

syukur alhamdu Lillahi... berkat amalan hidup yang baik.... hi3...

citra sutera said...

our mother, the best in the world!!! kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Add